Close

Пријава за полагање пријемног испита за упис у припремни и први разред ОМШ за школску 2023/24. годину

Пријава за полагање пријемног испита за упис у припремни и први разред ОМШ за школску 2023/24. годину

Пријава за полагање пријемног испита за упис у припремни и први разред ОМШ за школску 2023/24. годину.

Поштовани будући ученици и њихови родитељи,
Музичка школа ,,Др Војислав Вучковић” из Чачка и ове године организује пријемни испит за упис ученика у припремни и први разред ОМШ. Пријемни испит ће се обавити у просторијама школе, 14. јуна 2023. године. Тачна сатница за сваког ученика посебно ће бити одређена након добијања попуњених пријава. 

Пријаву послати најкасније до понедељка 12. јуна.2023. године до 18 часова, након чега ће на сајту школе бити истакнута сатница доласка за сваког кандидата.

На пријемни испит за упис у припремни разред могу приступити ученици који ће у школској 2023/2024. години бити други разред Основне школе.

На пријемни испит за упис у први разред ОМШ за све инстументе који су у нашој школи на располагању (видети на сајту), могу приступити ученици који ће у школској 2023/2024. години бити трећи разред Основне школе.

Изузетак је инструмент контрабас, где на пријемни испит приступају ученици који ће у школској 2023/24. години бити пети разред. Пријемни испит за одсек соло певање биће посебно организован, и информације о пријемном испиту биће објављене на сајту школе.

За пријемни испит потребно је припремити једну дечју песмицу.

Добродошли!

Поделите на: