Close

Награђени МУЗИЧАР

Награђени МУЗИЧАР

Као школа, поносни смо на допринос који дајемо развоју музичке културе у окружењу, организовањем и приређивањем бројних концерата и манифестација. Нажалост, ово је друга година за редом како, услед епидемиолошке ситуације, нисмо у могућности да наставимо традицију. Међутим, то нас није обесхрабрило и омело у континуираном унапређењу рада школе. Потрудили смо се да ове године направимо корак даље и објавимо први број часописа наше школе у коме смо представили професоре, ученике и награде које су освојили на разним такмичењима у току прошле школске године, значајне манифестације и пројекте у којима смо учествовали.

Први број Часописа Музичке школе „Др Војислав Вучковић” из Чачка Музичар освојио је трећу награду Друштва за српски језик и књижевност Републике Србије.

Редакцију овог првенца чине: директор Јован Тошић, главни и одговорни уредник, проф. Весна Гостиљац, уредник, ученици: Марија Марочик, Марта Радуловић, Елена Глишовић, Јован Пајовић, Ленка Вујанић, Марко Станков, Кристина Курћубић, Ђурђа Радуловић, Јана Столица, Лена Чикириз, Анђела Делић и професори: Предраг Радисављевић, Јована Ресимић, Александра Вучковић, Слађана Јовановић, Данијела Давидовић и Александар Поповић.

За графички дизајн био је задужен Предраг Радисављевић.

Информације о наградама Друштва погледајтe адреси https://drustvosj.fil.bg.ac.rs/2022/01/21/rezultati-takmicenja-6/

Дигитално издање часописа можете погледати на овом линку.

Поделите на: