Close

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАЗУЛТАТИМА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У ПРИПРЕМНИ И ПРВИ РАЗРЕД ОМШ

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАЗУЛТАТИМА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У ПРИПРЕМНИ И ПРВИ РАЗРЕД ОМШ

ЛИСТЕ СА БОДОВИМА СА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ОКАЧЕНЕ СУ НА ОГЛАСНОЈ ТАБЛИ ШКОЛЕ

Информација о упису у припремни разред

У припремни разред су примљени кандидати закључно са бројем 75 (45 и више поена). Уколико буде било могуће проширивање списка (отварањем нових група за припремни разред), благовремено ћемо ту информацију поставити на сајт и огласну таблу школе у последњој седмици августа.

Информације о распореду наставе солфеђа за ученике припремног разреда, као и распоред по  групама и име предметног наставника ког кога похађа ученик са одговарајућом сменом, биће објављене најкасније у петак 2. 9. 2023.године, а настава за припремни разред ће почети од понедељка 5.9.2023. године.

Информација о упису у први разред ОМШ

У први разред ОМШ примљени су кандидати закључно са редним бројем 70. Уколико се укаже могућност да се листа прошири кандидати ће бити контактирани редом од редног броја 71. Информацију о расподели ученика по класама/ инструментима/ за ученике првог разреда ОМШ, ученик (родитељ ученика), добиће телефонским путем од предметног наставника главног предмета (инструмента) на који је ученик према постигнутом броју бодова на пријемном испиту распоређен.

Информацију можете очекивати од 22.8.2022. године најкасније закључно са  2.9.2022. године.

Поделите на: