Close

Обавештење за ученике и родитеље

Обавештење за ученике и родитеље

Обавештење за ученике и родитеље Музичке школе ,,Др Војислав Вучковић”

Настава у Музичкој школи ,,Др Војислав Вучковић” уз примену свих епидемиолошкох мера заштите, почиње 1. септембра 2020. године. За све ученике од 1. до 6. разреда ОМШ предметни наставници (разредне старешине) ће пренети информацију о распореду часова.
За све ученике СМШ, разредни старешина ће ученицима пренети информацију о распореду часова.
Настава за већ примљене ученике у припремни разред, почеће 21.9.2020. године по распореду који ће бити благовремено видљив и доступан родитељима.
Пријемни испит за нове ученике за упис у припремни разред музичке школе (у обзир долазе ученици 2. разреда основних школа) и за директан упис у 1. разред музичке школе (у обзир долазе ученици 3. разреда основних школа), ће се обавити 12.9. и 19.9. 2020. године у просторијама школе (учионица Б2). Родитељима ће као и у јунском року, бити омогућено да “on line” (преко сајта школе), пријаве децу за полагање пријемног испита.
У временском периоду од 1. до 4. септембра, на сајту школе ће се налазити Специјализовано упутство о начину похађања Музичке школе, које ће бити сачињено на основу актуелних епидемиолошких препорука.

У Чачку, 28.08..2020. године,

Директор школе
Јован Тошић

Поделите на: